SANI DUNES 5* SANI

SANI DUNES *****  SANI                      www.saniresort.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

4

15.10-28.10

27.09-14.10

17.09-26.09

03.09-16.09

30.06-21.07

28.08-02.09

22.07-27.08

Promo  Double Pool View

76

100

146

192

271

320

Double Room Private Garden

87

112

163

212

301

357

Family Room Private Garden

163

212

308

403

572

677

3-то, 4-то и 5-то лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Grand Balcony Pool View

95

123

178

234

332

392

Трето лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Junior Suite Private Garden Sea View

129

160

236

286

423

462

Трето лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Panorama Junior Suite Sea View

140

176

260

314

466

508

Трето лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

4-то лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Panorama Junior Suite beach Front

159

198

294

355

527

575

Трето лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

4-то лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Private Garden Beach Front

168

209

309

373

553

602

Трето лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Комплет Пансион

34

34

34

34

34

34

Мин. Престој

5

5

5

5

5

5

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2017 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 27.09 ДО 28.10.2017 ( УПЛАТА 50% ДО 01.04.2017)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2017 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 03.09 ДО 26.09.2017 ( УПЛАТА 50% ДО 01.04.2017)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2017 5% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 30.06 ДО 02.09.2017 ( УПЛАТА 50% ДО 01.04.2017)

ХОТЕЛОТ НЕ ПРИМА ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени