SANI BEACH HOTEL&SPA 5* SANI

SANI BEACH HOTEL&SPA   *****  SANI                          www.saniresort.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

4

13.04-27.04

15.10-28.10

28.04-25.05

27.09-14.10

26.05-06.06

17.09-26.09

07.06-29.06

03.09-16.09

30.06-21.07

28.08-02.09

22.07-27.08

Eco Double

58

82

104

124

156

189

Double for single use GV

110

153

196

232

292

355

Double for single use SV

135

187

234

270

335

408

Double Room GV

121

86

110

129

163

197

Double Room SV

75

105

130

151

187

227

Family Room GV

115

161

208

245

309

375

Family Room SV

143

197

247

285

354

431

Junior Suite GV

79

105

153

171

212

242

Junior Suite SV

87

114

176

198

251

285

Panirama Junior Suite

99

132

220

229

311

384

One bedroom Family suite

129

177

292

316

396

499

Two bedroom Family Suite

168

237

416

450

575

759

Deluxe one bedroom Family Suite

144

204

335

363

455

573

Deluxe two bedroom Family Suite

210

296

519

562

717

948

One bedroom Family Suite beach front

177

236

400

456

620

780

Two bedroom Family Suite beach front

265

354

569

684

949

1170

1  детеод 2-11.99 во DBL for Single use

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 и 2 и дете од 2-11.99 во Family Room

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 и 2 детеод 2-11.99 во Junior Suite

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 ,2и 3  детеод 2-11.99

Во One BdrmF.Suite

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1,2 и 3 дете од 2-11.99 во

2 bdrmF.Suite

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3-то и 4-то лице во Family Room

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Трето лице во

Junior Suite

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3-то лице

Во One BdrmF.Suite

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3-то и 4-то лице

Во 2 BdrmF.Suite

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Дополнит. Оброк

34

34

34

34

34

34

Деца од 2-11.99 г.

17

17

17

17

17

17

Мин. Престој

5

5

5

5

5

5

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НАПРАВЕНА ДО 15.02.201720% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.04 ДО 25.05.2017 И ОД 27.09 ДО 28.10.2017( 50% УПЛАТА ДО 15.03.2017)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НАПРАВЕНА ДО 15.02.201710% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 26.05 ДО 29.06.2017 и ОД 03.09 ДО 26.09.2017( 50% УПЛАТА ДО 15.03.2017)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НАПРАВЕНА ДО 15.02.2017 5 % ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 30.06 ДО 02.09.2017( 50% УПЛАТА ДО 15.03.2017)

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени