SANI BEACH CLUB &SPA 5* SANI

SANI BEACH CLUB &SPA   *****  SANI                          www.saniresort.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

4

15.10-28.10

28.04-25.05

27.09-14.10

26.05-06.06

17.09-26.09

07.06-29.06

03.09-16.09

30.06-21.07

28.08-02.09

22.07-27.08

DBL BGL FOR SINGLE USE GV

124

163

271

295

408

470

DBL BGL FOR SINGLE USE SV

143

198

297

357

483

574

1 и 2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

DBL BGL GV

65

87

144

155

215

247

1 дете од 2-11.99 год

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

DBL BGL SVUpper floor

75

105

156

188

255

302

1 дете од 2-11.99 год

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

DBL BGL SVGround floor

75

105

156

197

268

335

1 дете од 2-11.99 год

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

DLX DBL with

Private garden GV

75

105

156

188

255

302

1 дете од 2-11.99 год

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

DLX DBL with

Private garden SV

87

112

163

212

301

357

1 дете од 2-11.99 год

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

FAM DBL BGL

Interconnecting

149

209

312

376

510

603

1,2 ,3 и 4 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Трето лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

JUN. SUITE private garden SV

97

130

194

242

336

415

1 и 2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

One Bedroom Bungalow Suite private garden PV

149

209

312

339

483

574

1 и 2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

One Bedroom Bungalow Suite private garden SV

179

251

374

407

580

689

1 и 2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Two bedroom Bungalow Suite private garden SV

197

261

434

583

846

984

1,2 ,3 и 4 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Трето лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Четврто лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Two bedroom Bungalow Suite private pool FSV

228

311

558

676

1021

1224

1,2 ,3 и 4 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Трето лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Четврто лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Two bedroom Bungalow Suite private pool   BF

251

358

641

778

1124

1408

1,2 ,3 и 4 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Трето лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Четврто лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Дополнит. Оброк

34

34

34

34

34

34

Деца од 2-11.99 г.

17

17

17

17

17

17

Мин. Престој

5

5

5

5

5

5

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НАПРАВЕНА ДО 15.02.201720% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.04 ДО 25.05.2017 И ОД 27.09 ДО 28.10.2017( 50% УПЛАТА ДО 15.03.2017)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НАПРАВЕНА ДО 15.02.201710% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 26.05 ДО 29.06.2017  и ОД 03.09 ДО 26.09.2017( 50% УПЛАТА ДО 15.03.2017)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НАПРАВЕНА ДО 15.02.2017 5 % ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 30.06 ДО 02.09.2017( 50% УПЛАТА ДО 15.03.2017)

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени