PORTO SANI VILLAGE&SPA 5* SANI

PORTO SANI VILLAGE&SPA *****  SANI                          www.saniresort.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

4

13.04-27.04

15.10-28.10

28.04-25.05

27.09-14.10

26.05-06.06

17.09-26.09

07.06-29.06

03.09-16.09

30.06-21.07

28.08-02.09

22.07-27.08

MARINA JUNIOR SUITE

100

132

208

245

350

397

SUITE UPPER FLOOR GV

115

146

447

258

380

418

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

SUITE UPPER FLOOR PV

129

160

236

286

429

462

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

SUITE GROUND FLOOR GV

129

160

236

286

429

462

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

SUITE GROUND FLOOR PV

143

176

258

314

458

506

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

2 BEDROOMS FAMILY SUITE GV

193

260

423

540

813

967

3-то и 4-то лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

1-во,2-р и 3-то

Дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 BEDROOMS FAMILY SUITE SV

206

281

459

577

861

1012

3-то и 4-то лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

1-во,2-р и 3-то

Дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

DELUXE SUITE POOL OR MARINA VIEW

149

180

266

319

466

513

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

PROMO SUITE

100

132

206

245

350

397

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

THREE BEDROOM FAMILY SUITE GV

250

341

602

792

1139

1036

3-то и 4-то лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

5-то и 6-то лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

1-во,2-ро , 3-то, 4-то и 5-то

дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Комплет Пансион

34

34

34

34

34

34

Деца од 2-11.99 г.

17

17

17

17

17

17

Мин. Престој

5

5

5

5

5

5

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НАПРАВЕНА ДО 15.02.201720% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.04 ДО 25.05.2017 И ОД 27.09 ДО 28.10.2017( 50% УПЛАТА ДО 15.03.2017)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НАПРАВЕНА ДО 15.02.201710% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 26.05 ДО 29.06.2017  и ОД 03.09 ДО 26.09.2017( 50% УПЛАТА ДО 15.03.2017)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НАПРАВЕНА ДО 15.02.2017 5 % ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 30.06 ДО 02.09.2017( 50% УПЛАТА ДО 15.03.2017)

Полупансионската услуга е дел од програмата  Dine Around Experience

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени