IKOS OCEANIA 5* NEA MOUDANIA

IKOS OCEANIA *****  NEA MOUDANIAwww.oceaniaclub.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗАСЕ ВКЛУЧЕНО  ВО ЕВРА

4

13.04-27.04

15.10-28.10

28.04-25.05

27.09-14.10

26.05-06.06

17.09-26.09

07.06-29.06

03.09-16.09

30.06-21.07

28.08-02.09

22.07-27.08

Superior Double SSV

99

120

143

163

186

214

Superior Double SV

103

125

149

171

195

226

Junior Suite SV

107

130

172

196

226

259

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Private Garden

118

144

194

221

254

299

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room Sea View

194

235

284

324

372

429

Трето лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Четрврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1,2 и 3 дете од2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

гратис

Panorama Junior Suite

113

136

186

212

242

286

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2детеод 2-11.99 г

50%

50%

50%

50%

50%

50%

One Bedroom Family Suite Sea View

127

148

203

244

274

304

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2детеод 2-11.99 г

50%

50%

50%

50%

50%

50%

One Bedroom Family Suite Private Garden

135

158

217

260

292

325

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2детеод 2-11.99 г

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Deluxe Junior Suite Sea View

120

146

194

236

275

324

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2детеод 2-11.99 г

50%

50%

50%

50%

50%

50%

DeluxeOne Bedroom Family Suite Sea View

146

178

252

279

340

367

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2детеод 2-11.99 г

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe 2 Bedroom Family Suite Sea View

203

263

370

422

521

628

Трето лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Четрврто лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2детеод 2-11.99 г

25%

25%

25%

25%

25%

25%

3 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Promo Double

95

114

135

154

177

204

Мин. Престој

5

5

5

5

5

5

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НАПРАВЕНА ДО 28.02.2017 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.04 ДО 27.04.2016 И ОД 15.10 ДО 28.10.2017( 50% УПЛАТА ДО 15.03.2017)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НАПРАВЕНА ДО 28.02.2017 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 28.04 ДО 29.06.2016 И ОД 03.09 ДО 14.10.2017 ( 50% УПЛАТА ДО 15.03.2017)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НАПРАВЕНА ДО 28.02.2017 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 30.06 ДО 02.09.2017( 50% УПЛАТА ДО 15.03.2017)

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени