IGLIKA PALACE 4*- Borovec 2017/2018

igli

IGLIKA PALACE **** БОРОВЕЦ               

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

19.12-25.12

20.01-02.02

26.12-01.01

02.01-19.01

03.02-16.02

17.02-04.03

05.03-09.05

DBL STANDARD

1 adl

42

88

55

43

40

1adl+1chd 2-11.99

55

91

65

55

49

1adl+2chd 2-11.99

63

92

75

63

57

2 adl

62

91

74

62

56

2adl+1chd 2-11.99

63

92

75

63

57

3 adl

86

126

101

86

77

DOUBLE ECONOMY

1 adl

30

73

44

37

30

1adl+1chd 2-11.99

34

80

55

45

34

2 adl

38

80

62

51

37

STUDIO

1 adl

84

134

108

85

75

1 adl+1chd 2-11.99

85

135

109

86

76

1adl+2chd 2-11.99

86

136

110

87

77

2adl

84

134

108

85

75

2adl+1chd 2-11.99

85

135

109

86

76

2adl+2chd 2-11.99

86

136

110

87

77

3adl

85

135

109

86

76

APART COMPLEX IGLIKA PALACE 2

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА

STUDIO

1 adl

61

101

79

61

50

1 adl+1chd 2-11.99

62

102

80

62

51

1adl+2chd 2-11.99

63

103

81

63

52

2adl

61

101

79

61

50

2adl+1chd 2-11.99

62

102

80

62

51

2adl+2chd 2-11.99

63

103

81

63

52

3adl

63

103

81

63

52

ONE BEDROOM APARTMENT

1 adl

72

112

90

72

61

1 adl+1chd 2-11.99

73

113

91

73

62

1adl+2chd 2-11.99

74

114

92

74

63

1adl+3chd 2-11.99

75

115

93

75

64

2adl

73

113

91

73

62

2adl+1chd 2-11.99

74

114

92

74

63

2adl+2chd 2-11.99

75

115

93

75

64

3adl

74

114

92

74

63

3adl+1chd 2-11.99

75

115

93

75

64

TWO BEDROOMS APARTMENT

1 adl

85

123

103

85

73

1 adl+1chd 2-11.99

86

124

104

86

74

1adl+2chd 2-11.99

87

125

105

87

75

1adl+3chd 2-11.99

88

126

106

88

76

1adl+4chd 2-11.99

89

127

107

89

77

2adl

86

124

104

86

74

2adl+1chd 2-11.99

87

125

105

87

75

2adl+2chd 2-11.99

88

126

106

88

76

2adl+3chd 2-11.99

89

127

107

89

77

3adl

87

125

105

87

75

3adl+1chd 2-11.99

88

126

106

88

76

3adl+2chd 2-11.99

89

127

107

89

77

4adl

88

126

106

88

76

4adl+1chd 2-11.99

89

127

107

89

77

VILLA IGLIKA

1 adl

61

101

72

61

50

1 adl+1chd 2-11.99

62

102

73

62

51

1adl+2chd 2-11.99

63

103

74

63

52

1adl+3chd 2-11.99

64

104

75

64

53

1adl+4chd 2-11.99

65

105

76

65

54

1adl+5chd 2-11.99

66

106

77

66

55

2adl

62

102

73

62

51

2adl+1chd 2-11.99

63

103

74

63

52

2adl+2chd 2-11.99

64

104

75

64

53

2adl+3chd 2-11.99

65

105

76

65

54

2adl+4chd 2-11.99

66

106

77

66

55

3adl

63

103

74

63

52

3adl+1chd 2-11.99

64

104

75

64

53

3adl+2chd 2-11.99

65

105

76

65

54

3adl+3chd 2-11.99

66

106

77

66

55

4adl

64

104

75

64

53

4adl+1chd 2-11.99

65

105

76

65

54

4adl+2chd 2-11.99

66

106

77

66

55

5adl

70

110

81

70

59

Појадок

5

5

5

5

5

Деца од 2-11.99 г.

2.5

2.5

2.5

2.5

2.5

Полупансион

14

14

14

14

14

Деца од 2-11.99 г.

7

7

7

7

7

Такса по лице на ден

0.60

0.60

0.60

0.60

0.60

Минимум престој

-

7

-

-

-

Отказ

 

Под 5 дена

2 ноќевањa

После 05.12.20167100%

Под 7 дена

2 ноќевањa

Под 5 дена

2 ноќевањa

Под 5 дена

2 ноќевањa

No show

2 ноќевања

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: мини бар, кабловска телевизија, телефон
Опис:ресторан, камин,лоби бар, затворен базен,фитнес,солариум, масажа,солариум,бар
Попусти и доплати: доплата за Новогодишна вечера 55Еур за возрасни и 30 Еур за деца
Локација: 150 метри од ски лифтовите
Цената вклучува:користење на затворен базен, паркинг, интернет во лоби, пауза за чај секој ден од 16.00 до 17.00 часот

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени