GREEN LIFE RESORT 4* Банско 2017/2018

gree600

GREEN LIFE SKI&SPА RESORT 4* БАНСКО    www.greenlifehotel-bansko.bg                                  

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

01.11-21.12

21.01-27.01

06.03-31.03

22.12-26.12

27.12-01.01

02.01-06.01

28.01-10.02

07.01-20.01

11.02-05.03

DOUBLE SUPERIOR

1adl

54

74

160

84

70

68

1adl+1chd 6-12.99

68

92

161

105

88

86

2adl

68

92

161

105

88

86

STUDIO STANDARD

1adl

44

64

135

76

61

60

1adl+1chd 6-12.99

56

80

136

96

78

76

1adl+2chd 6-12.99

57

81

137

97

79

77

2adl

56

80

136

96

78

76

2adl+1chd 6-12.99

57

81

137

97

79

77

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

74

110

183

122

101

98

1adl+1chd 6-12.99

75

111

184

123

102

99

1adl+2chd 6-12.99

76

112

185

124

103

100

1adl+3chd 6-12.99

77

113

186

125

104

101

2adl

75

111

184

123

102

99

2adl+1chd 6-12.99

76

112

185

124

103

100

2adl+2chd 6-12.99

77

113

186

125

104

101

3adl

76

112

185

124

103

100

TWO BEDROOMS APARTMENT

1adl

123

172

284

197

162

158

1adl+1chd 6-12.99

124

173

285

198

163

159

1adl+2chd 6-12.99

125

174

286

199

164

160

1adl+3chd 6-12.99

126

175

287

200

165

161

1adl+4chd 6-12.99

127

176

288

201

166

162

1adl+5chd 6-12.99

128

177

289

202

167

163

2adl

124

173

285

198

163

159

2adl+1chd 6-12.99

125

174

286

199

164

160

2adl+2chd 6-12.99

126

175

287

200

165

161

2adl+3chd 6-12.99

127

176

288

201

166

162

2adl+4chd 6-12.99

128

177

289

202

167

163

3adl

125

174

286

199

164

160

3adl+1chd 6-12.99

126

175

287

200

165

161

3adl+2chd 6-12.99

127

176

288

201

166

162

3adl+3chd 6-12.99

128

177

289

202

167

163

4adl

126

175

287

200

165

161

4adl+1chd 6-12.99

127

176

288

201

166

162

4adl+2chd 6-12.99

128

177

289

202

167

163

5adl

127

176

288

201

166

162

Полупансион

11

11

11

11

11

11

Деца од 6-12.99

5

5

5

5

5

5

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 денa 1 ноќевање

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 14 дена 100%

Под 10 дена 1 ноќевање

Под 5 дена 1ноќевањa

Под 5дена 1 ноќевање

No show

2 ноќевања

2 ноќевања

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Попусти и доплати:Доплата за Новогодишна вечера 90 Еур за возрасни и 45 Еур за деца
Соби:САТ ТВ, телефон, во студијата и апартманите опремена кујна . Студијата и апартманитене се дел од главната зграда а некој од нив имаат топла врска.
Цената вклучува:користење на затворен базен,сауна ,фитнес,парна бања,интернет, паркинг ,релакс зона и трансфер до гондолата
Oпис: ресторан,бар, лоби , WI-FI,Спа центар,паркинг,ски гардероба,затворен базен и др.
Локација:700 метри од Гондолата

5=4,6=5,7=6 И 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 07.01 ДО 31.03.2017

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени