berulia

Хотел BERULIA 4* – Брела

Брела

Тип на соба или апартман

Цена по лице на ден во Евра

28.4-12.05

6.10-27.10

12.5.-26.5

29.9-6.10

26.5.-23.6

22.9.-29.9

23.6.-07.7.

08.9.-22.9.

07.7.-21.7

18.8.-08.9

21.7.-18.8.

Хотел 

BERULIA 4*

Реновиран 2017

2+0 стандард, бпп

HB

54,00

73,00

106,00

126,00

132,00

135,00

2+1 стандардКомфорт блк, мс, анекс

54,00

73,00

106,00

126,00

132,00

135,00

2+0 стандард , блк, мс

57,00

77,00

112,00

130,00

139,00

143,00

2+1 супериор, бпп

65,00

86,00

126,00

149,00

158,00

165,00

2+1 супериор, блк, мс

66,00

91,00

130,00

155,00

165,00

171,00

 • Детско креветче до 3 год

Бесплатно

10,00

10,00

10,00

10,00

 • Одбивање за дете до 13,99 год на дополнителен кревет во супериор соба

Бесплатно

 • Одбивање за дете 13,99 год на основниот кревет во стандард соба

20%

 • Одбивање за трето лице на дополнителен кревет во супериор соба

20%

maestral

Хотел MAESTRAL 3* – Брела

Брела

Тип на соба

Услуга

Цена по лице на ден во Евра

06.10-27.10

12.5.-26.5

22.9-6.10

26.5.-23.6

15.9.-22.9

23.6.-07.7.

01.9.-15.9.

07.7.-21.7

18.8.-01.9

21.7.-18.8.

Хотел

MAESTRAL 3*

2+0 стандард, бпп

HB

 

40,00

49,00

 

74,00

 

88,00

93,00

98,00

2+0 супериор, бпп

HB

42,00

51,00

76,00

90,00

95,00

100,00

2+1 супериор, блк, мс

HB

43,00

52,00

78,00

93,00

98,00

103,00

 • Одбивање завозраснолице на дополнителен кревет во супериор соба

20%

 • Одбивање за дете до 13,99 год на дополнител кревет во супериор соба

Бесплатно

 • Одбивање за дете до 13,99 год во основниот кревет во стандард соба

20%

 • Детско креветче

10,00 Евра (26.05.-29.09. )

Друг термин – бесплатно

marina

Хотел MARINA 3* – Брела

Брела

Тип на соба

 

Услуга

Цена по лице на ден во Евра

21.4-12.05

06.10-27.10

12.5.-26.5

22.9-6.10

26.5.-23.6

15.9.-22.9

23.6.-07.7.

01.9.-15.9.

07.7.-21.7

18.8.-01.9

21.7.-18.8.

Хотел MARINA 3*

1+0стандард, блк, мс

HB

54,00

64,00

93,00

107,00

114,00

117,00

2+0 стандард, блк, пп

HB

42,00

51,00

74,00

87,00

91,00

95,00

2+0 стандард, блк, мс

HB

45,00

54,00

77,00

91,00

96,00

100,00

2+1 супериор, блк, пп

HB

48,00

58,00

87,00

102,00

106,00

112,00

2+1 супериор, блк, мс

HB

51,00

62,00

91,00

108,00

114,00

118,00

Фамилијарна соба+ блк, мс

HB

67,00

80,00

125,00

149,00

157,00

162,00

 • Одбивање за возрасно лице на дополнителен кревет во супериор/фамилијарна соба

20%

 • Прво дете до 13,99 год на дополнителен кревет во супериор/ фамилијарна соба

Бесплатно

 • ОДбивање за второ дете до 13,99 на дополнителен кревет во супериор соба

20%

 • Одбивање за дете до 13,99 год во основниот кревет во стандард соба

20%

 • До три деца до 13,99 год во фамилијарна соба

Бесплатно

 • Детско креветче

10,00 (26.05.-29.09. )

Во друг период бесплатно

soline

Хотел Soline 3* – Брела

Брела

Тип на соба

Услуга

Цена по лице на ден во Евра

12.5. – 26.5.

29.9.-06.10.

26.5.-23.6.

22.9.-29.9

23.6.-07.7.

08.9.-22.9.

07.7.-21.7.

18.8.-08.9.

21.7.-18.8.

Хотел

Soline 3*

 

2+0 стандард, блк, пп

 

64,00

91,00

108,00

116,00

126,00

2+0 стандард, блк, мс

67,00

95,00

113,00

    120,00

130,00

2+1 супериор бпп

74,00

109,00

128,00

    139,00

152,00

2+1 супериор, блк, мс

78,00

114,00

133,00

    144,00

158,00

 • Детско креветче до 2,9 год

Бесплатно

10,00

10,00

10,00

10,00

 • Попуст за дете 3-11,99 во основниот кревет (1возрасен+ 1 дете)

20%

 • Попуст за дете 3-12 год на трет кревет во супериор соба 2+1

Бесплатно

 • Попуст за трето лице во само супериор соба ( 2+1 )

20%

 • Попуст за второ дете 3-12 год во супериор соба  ( 2+1 )  – на барање

20%

Tucepi_Neptun

Хотел NEPTUN 3* – Тучепи

Тучепи

Тип на соба

Услуга

Цена во Евра по лице на ден

28.4-12.05

29.9-20.10

12.5.-02.6

15.9-29.9

02.6.-23.6

08.9.-15.9

23.6.-07.7.

01.9.-08.9.

07.7.-21.7

18.8.-01.9

21.7.-18.8.

Хотел NEPTUN 3*

2+0 стандард блк

ALL

45,00

50,00

77,00

90,00

105,00

118,00

2+0 стандард мс

ALL

48,00

57,00

82,00

97,00

112,00

126,00

2+1 супериор бмс

ALL

54,00

63,00

95,00

112,00

130,00

146,00

2+2 апартман бмс

ALL

75,00

85,00

132,00

157,00

191,00

209,00

ДепандансMASLINIK 2+0 стандард блк

ALL

42,00

50,00

69,00

80,00

94,00

104,00

2+1 супериор, бмс

ALL

50,00

62,00

95,00

107,00

123,00

134,00

2+2+1 фамилијарна соба блк

ALL

63,00

68,00

116,00

147,00

165,00

185,00

 • Попуст за возрасно лице на 3., 4. и  5. Кревет во супериор или фамилијарна соба

20%

 • Дете до 12,99 год на 3., 4 и 5 кревет во супериор соба

Бесплатно

 • Попуст за дете до 13,99 год во основниот кревет во стандард соба со 1 возрасен

20%

 • Детско креветче

10,00 (26.05.-22.09. )

Друг термин – беспалтно

Afrodita

Хотел AFRODITA 4* – Тучепи

Тучепи

Тип на соба

Услуга

Цена по лице на ден во Евра

28.4-12.05

6.10-20.10

12.5.-26.5

29.9-6.10.

26.5.-23.6

22.9.-29.9

23.6.-07.7.

08.9.-22.9.

07.7.-21.7

18.8.-08.9

21.7.-18.8.

Хотел

AFRODITA4*

2+0 стандард блк

ПП

46,00

56,00

88,00

98,00

108,00

119,00

2+0 стандард бмс

ПП

47,00

60,00

95,00

104,00

117,00

127,00

2+1 супериор блк

ПП

49,00

63,00

96,00

107,00

120,00

131,00

2+1 супериор бмс

ПП

51,00

67,00

103,00

114,00

129,00

140,00

2+2+1 фамилијарна блк

ПП

54,00

70,00

117,00

148,00

169,00

179,00

 • Попуст за возрасно лице на 3., 4. и  5. Кревет во супериор или фамилијарна соба

20%

 • Дете до 12,99 год на 3., 4 и 5 кревет во супериор соба

Бесплатно

 • Попуст за дете до 12,99 год во основниот кревет во стандард соба со 1 возрасен

20%

 • Детско креветче

10,00 (26.05.-22.09. )

Друг термин – беспалтно