Хотел ZORA 3* Примоштен

Примоштен

 

Тип на соба

Услуга

Цена по лице на ден во Евра

22.3.-5.5.

29.9.-27.10

05.5.-26.5.

 

26.5.-9.6.

15.9.-29.9.

9.6.-30.6.

1.9.-15.9.

30.6.-1.9.

Хотел ZORA 3*

2+1комфорт ***

2+2 фамилијарна комфорт

ПП

40,00

53,00

46,00

61,00

54,00

71,00

66,00

87,00

79,00

104,00

2+1 премиум клуб ****

2+2 фамилијарна премиум клуб

ПП

47,00

62,00

54,00

71,00

63,00

84,00

78,00

105,00

95,00

126,00

Попуст за возрасно лице на дополнителен кревет

10 %

Попуст за дете до 6,99 год на дополнителен кревет во соба 2+1 или 2+2 со двајца возрасни

Бесплатно

Доплата за дете 7-11,99 год на дополнитен кревет во 2+1 соба или 2+2 со двајца возрасни

9,00

9,00

10,00

10,00

10,00

Попуст за дете до 11,99 год во основниот кревет во 2+0 соба со 1 возрасен

30%

Доплата за ручек

10,00 по лице на ден

  • Детско креветче

5,00 на ден

  • Паркинг  – плаќање на рецепција

5,00 на ден

  • Беспалатен  WiFi  во премиум клуб соба

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени