ХОТЕЛ “ST. IVAN RILSKI ”**** БАНСКО 2017/2018

ХОТЕЛ “ST. IVAN RILSKI ”**** БАНСКО                    104 СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

28.12-02.01

03.01-12.01

27.01-16.02

01.12-27.12

13.01-26.01

17.02-31.03

MAIN BUILDING

DOUBLE STANDARD

1 adl

87

60

55

1adl+1chd 6-11.99

109

67

58

1adl+2chd 6-11.99

114

71

62

2 adl

129

76

65

2adl+1chd 6-11.99

133

80

69

3 adl

177

101

88

APARTMENT HOUSE

STUDIO

1 adl

128

75

61

1adl+1chd 6-11.99

129

76

62

1adl+2chd 6-11.99

133

80

67

2 adl

129

76

62

2adl+1chd 6-11.99

133

80

67

3 adl

147

93

80

APARTMENT

1 adl

141

87

75

1adl+1chd 6-11.99

142

88

76

1adl+2chd 6-11.99

147

92

80

1adl+3chd 6-11.99

151

96

85

2adl

142

88

76

2adl+1chd 6-11.99

147

92

80

2adl+2chd 6-11.99

151

96

85

3 adl

160

106

93

3adl+1chd 6-11.99

165

110

98

4 adl

178

123

111

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕНА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

MAIN BUILDING

DOUBLE STANDARD

1 adl

97

70

63

1adl+1chd 6-11.99

125

82

72

1adl+2chd 6-11.99

135

92

82

2 adl

149

96

82

2adl+1chd 6-11.99

159

106

92

3 adl

204

129

113

APARTMENT HOUSE

STUDIO

1 adl

148

95

81

1adl+1chd 6-11.99

149

96

82

1adl+2chd 6-11.99

159

106

92

2 adl

149

96

82

2adl+1chd 6-11.99

159

106

92

3 adl

177

123

110

ONE BEDROOM APARTMENT

1 adl

161

107

95

1adl+1chd 6-11.99

162

108

96

1adl+2chd 6-11.99

172

118

106

1adl+3chd 6-11.99

182

128

116

2adl

162

108

96

2adl+1chd 6-11.99

172

118

106

2adl+2chd 6-11.99

182

128

116

3 adl

190

136

123

3adl+1chd 6-11.99

200

146

133

4 adl

218

163

151

Минимум престој

4

-

-

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување   резрвација

Под 14 денa 100%

Под 5дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

NO SHOW

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби:фрижидер, балкон,САТ ТВ,фен,сеф,телефон
Опис:мини клуб,затворен базен,ноќен клуб, лоби бар, меана, ресторан, менувачница,фитнес сала,сауна,масажа,СПА центар, ски гардероба, сеф
Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 80 ЕУР за возрасни и 40 Еур за деца
Локација:1200 метри од Гондолата
Цената вклучува: користење на затворен базен,парна бања,сауна,фитнес, ,трансфер до гондолата , ( Паркинг со доплата 5 ЕУР на ден )

14=12,10=9 И 7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 27.12.2017 И ОД 13.01 ДО 31.03.2018

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени