Хотел Soline 3* – Брела

Брела

Тип на соба

Услуга

Цена по лице на ден во Евра

12.5. – 26.5.

29.9.-06.10.

26.5.-23.6.

22.9.-29.9

23.6.-07.7.

08.9.-22.9.

07.7.-21.7.

18.8.-08.9.

21.7.-18.8.

Хотел

Soline 3*

 

2+0 стандард, блк, пп

 

64,00

91,00

108,00

116,00

126,00

2+0 стандард, блк, мс

67,00

95,00

113,00

    120,00

130,00

2+1 супериор бпп

74,00

109,00

128,00

    139,00

152,00

2+1 супериор, блк, мс

78,00

114,00

133,00

    144,00

158,00

  • Детско креветче до 2,9 год

Бесплатно

10,00

10,00

10,00

10,00

  • Попуст за дете 3-11,99 во основниот кревет (1возрасен+ 1 дете)

20%

  • Попуст за дете 3-12 год на трет кревет во супериор соба 2+1

Бесплатно

  • Попуст за трето лице во само супериор соба ( 2+1 )

20%

  • Попуст за второ дете 3-12 год во супериор соба  ( 2+1 )  – на барање

20%

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени