Хотел OLYMPIA SKY – Водице

Водице

 

Тип на соба

Услуга

Цена по лице на ден во Евра

 

3.1.-5.5.

22.9.-27.12.

 

5.5.-9.6.

8.9.-22.9.

9.6.-7.7.

18.8.-8.9.

7.7.-18.8.

OLYMPIA

SKY 4+

2+1 супериор, бпм

BB

 

72,00

101,00

115,00

141,00

Апартман Deluxe–цена по апартман на ден

BB

 

287,00

358,00

399,00

450,00

Дете до 5,99 год на дополнителен кревет во 2+1 соба со двајца возрасни

Бесплатно

Дете 6-10,99 год на дополнитлен кревет во 2+1 соба со двајца возрасни

50%

50%

50%

50%

Попуст за  дете 0-13,99 год на нормален кревет со еден возрасен

30%

Доплата за вечера

12,00

15,00

15,00

20,00

Детско креветче

8,00 eur на ден

Паркинг – се плаќа на рецепција

7,00 eur на ден

Рана резервација:10% попуст за сите резервации напдавени до 31.03.2018. и целосно плаќање до 10.04.2018.
Специјална понуда:10% попуст за Велигден 26.03.-08.04.2018. за минимум престој 3 ноќи10% попуст за престој во период 23.04.-06.05.2018. за минимум престој 3 ноќи10% попуст за возрасни лица + 60 годиниСпецијалните понуди и рана резервација не можат да бидат комбинирани

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени