Хотел NEPTUN 3* – Тучепи

Тучепи

Тип на соба

Услуга

Цена во Евра по лице на ден

28.4-12.05

29.9-20.10

12.5.-02.6

15.9-29.9

02.6.-23.6

08.9.-15.9

23.6.-07.7.

01.9.-08.9.

07.7.-21.7

18.8.-01.9

21.7.-18.8.

Хотел NEPTUN 3*

2+0 стандард блк

ALL

45,00

50,00

77,00

90,00

105,00

118,00

2+0 стандард мс

ALL

48,00

57,00

82,00

97,00

112,00

126,00

2+1 супериор бмс

ALL

54,00

63,00

95,00

112,00

130,00

146,00

2+2 апартман бмс

ALL

75,00

85,00

132,00

157,00

191,00

209,00

ДепандансMASLINIK 2+0 стандард блк

ALL

42,00

50,00

69,00

80,00

94,00

104,00

2+1 супериор, бмс

ALL

50,00

62,00

95,00

107,00

123,00

134,00

2+2+1 фамилијарна соба блк

ALL

63,00

68,00

116,00

147,00

165,00

185,00

  • Попуст за возрасно лице на 3., 4. и  5. Кревет во супериор или фамилијарна соба

20%

  • Дете до 12,99 год на 3., 4 и 5 кревет во супериор соба

Бесплатно

  • Попуст за дете до 13,99 год во основниот кревет во стандард соба со 1 возрасен

20%

  • Детско креветче

10,00 (26.05.-22.09. )

Друг термин – беспалтно

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени