Хотел METEOR 4*, Хотел DALMACIJA 3* – Макарска

Макарска

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во Евра

28.4. -26.5.

22.9.-06.10

26.5.-16.6.

15.9.-22.9.

16.6.-07.7.

18.8.-15.9.

07.7.-21.7.

11.8.-18.8.

21.7.-11.8.

Хотел  METEOR 4*

2+1 2 бмс

НП

50,00

62,00

75,00

85,00

88,00

2 + 0 пп

НП

47,00

58,00

72,00

81,00

85,00

Хотел

DALMACIJA 3*

2+0 бмс

НП

37,00

50,00

62,00

74,00

77,00

2+1 бмс

НП

43,00

54,00

67,00

81,00

85,00

  • Доплата за HB/FB

6 HB /15 FB  EUR

  • Паркинг

Х.Метеор 5 Евра /Далмација 7 Евра – плаќање во хотел

  • Попуст за возрасно лице на трет кревет

30%

  • Детско креветче до 2,99 год

Бесплатно

  • Едно дете 3-7,99 год на дополнителен кревет со двајца возрасни

Бесплатно

  • Попуст за едно дете 3-11,99 год на основен кревет со 1 возрасен во 2+0

30%

  • Попуст за едно дете  8-11,99 год на дополнителен кревет во 2+1 соба со двајца возрасни

100%

100%

100%

50%

50%

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени