Хотел Medena 3* – Трогир

Трогир

Тип на соба

Услуга

Цена по лице на ден во Евра

01.5.-02.06.

29.9.-01.11.

02.6.-16.6.

22.9-29.09

16.6.-30.6.

08.9.-22.9.

30.6.-14.7.

25.8.-08.9.

14.7.-25.8.

Хотел

Medena 3*

2+1 економ пп

ПП

48,00

49,00

56,00

61,00

67,00

2+1 економ, мс

ПП

51,00

53,00

58,00

64,00

69,00

2+1 стандард, блк, пп

ПП

49,00

51,00

57,00

63,00

69,00

2+1 стандард блк, мс

ПП

53,00

56,00

62,00

67,00

72,00

2+1 супериор , фр. блк, мс

ПП

53,00

58,00

65,00

73,00

78,00

2+1 супериор блк, мс

ПП

57,00

61,00

68,00

76,00

81,00

2+1 супериор нови

ПП

67,00

79,00

78,00

86,00

91,00

Доплата за полн пансион

13,00

Попуст за трето лице во соба 2+1

20%

Попуст за деца:
Дете до  6,99 год во 2+0 собаво основниот кревет

Бесплатно

Дете до  6,99 год во 2+1 соба на дополнителен кревет

60%

Дете до  6,99 год во основниот кревет со еден возрасен

50%

Дете  7-13,99 год со еден возрасен

30%

Дете 7-13,99 yrs. На трет кревет со двајца возрасни во 2+1 соба

50%

Детско креветче до 2,99 год на барање

2 EUR на ден

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени