Хотел MARINA 3* – Брела

Брела

Тип на соба

 

Услуга

Цена по лице на ден во Евра

21.4-12.05

06.10-27.10

12.5.-26.5

22.9-6.10

26.5.-23.6

15.9.-22.9

23.6.-07.7.

01.9.-15.9.

07.7.-21.7

18.8.-01.9

21.7.-18.8.

Хотел MARINA 3*

1+0стандард, блк, мс

HB

54,00

64,00

93,00

107,00

114,00

117,00

2+0 стандард, блк, пп

HB

42,00

51,00

74,00

87,00

91,00

95,00

2+0 стандард, блк, мс

HB

45,00

54,00

77,00

91,00

96,00

100,00

2+1 супериор, блк, пп

HB

48,00

58,00

87,00

102,00

106,00

112,00

2+1 супериор, блк, мс

HB

51,00

62,00

91,00

108,00

114,00

118,00

Фамилијарна соба+ блк, мс

HB

67,00

80,00

125,00

149,00

157,00

162,00

  • Одбивање за возрасно лице на дополнителен кревет во супериор/фамилијарна соба

20%

  • Прво дете до 13,99 год на дополнителен кревет во супериор/ фамилијарна соба

Бесплатно

  • ОДбивање за второ дете до 13,99 на дополнителен кревет во супериор соба

20%

  • Одбивање за дете до 13,99 год во основниот кревет во стандард соба

20%

  • До три деца до 13,99 год во фамилијарна соба

Бесплатно

  • Детско креветче

10,00 (26.05.-29.09. )

Во друг период бесплатно

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени