Хотел MAESTRAL 3* – Брела

Брела

Тип на соба

Услуга

Цена по лице на ден во Евра

06.10-27.10

12.5.-26.5

22.9-6.10

26.5.-23.6

15.9.-22.9

23.6.-07.7.

01.9.-15.9.

07.7.-21.7

18.8.-01.9

21.7.-18.8.

Хотел

MAESTRAL 3*

2+0 стандард, бпп

HB

 

40,00

49,00

 

74,00

 

88,00

93,00

98,00

2+0 супериор, бпп

HB

42,00

51,00

76,00

90,00

95,00

100,00

2+1 супериор, блк, мс

HB

43,00

52,00

78,00

93,00

98,00

103,00

  • Одбивање завозраснолице на дополнителен кревет во супериор соба

20%

  • Одбивање за дете до 13,99 год на дополнител кревет во супериор соба

Бесплатно

  • Одбивање за дете до 13,99 год во основниот кревет во стандард соба

20%

  • Детско креветче

10,00 Евра (26.05.-29.09. )

Друг термин – бесплатно

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени