Хотел IMPERIAL – Водице

Водице

 

Тип на соба

Услуга

Цена по лице на ден во Евра

до 28.04.

од 06.10.

28.4.-26.5.

23.9.-06.10

26.5.-23.6.

09.9.-23.9

23.6.-07.7.

26.8.-09.9.

07.7.-26.8.

Хотел

 IMPERIAL

***

2+1 супериор,блк, мс

ПП

52,00

56,00

63,00

82,00

91,00

2+1супериор, блк, пп

ПП

49,00

52,00

60,00

76,00

86,00

2+1 стандард, блк, мс

ПП

46,00

50,00

58,00

71,00

82,00

2+1 стандард, блк, пп

ПП

43,00

46,00

55,00

66,00

79,00

Доплата за полн пансион

10,00 на ден

Доплата за се вклучено

15,00 на ден

Детско креветче

Бесплатно

Бесплатно

6,00

6,00

6,00

Попуст за возрасно лице над 12 год на 3 кревет

20%

Попуст за дете до 12 год на дополнителен кревет во 2+1 соба

Бесплатно ( прво дете)

Попуст за дете до 12 год во основен кревет во 2+0 соба

30%

Попуст за второ дете до 7 год во основниот кревет                  Бесплатно
Попуст за второ дете од 7 до 12 год во основниот кревет

50%

Во соба 2+0 (1 возрасен + 1 дете)

20%

Паркинг – цена на ден – плаќање на рецепција

3,00

3,00

4,00

6,00

8,00

Минимум престој

1

1

2

3

6

Рана резервација: - 10% од  01.03.-31.03. 2018. и уплата до 10.04.2018. - 5%  од 01.04.-30.04.2018. и уплата до 10.05.2018. 
Во цена е вклучено:Надворешен базен 15.06.-15.09.2017. Внатрешен базен – морска вода до 15.06. од 15.09. Цената не вклучува користење на:4 тениски игралишта, Лежалки, фитнес, сауна, масажа, интернет кафич, паркинг

 

 

 

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени