Хотел BIOKOVKA 3* – Макарска

 

Макарска

Тип на соба

Услуга

Цена по лице на ден во Евра

1.2.-21.4.

Od 13.10.

21.4.-26.5.

29.9.-13.10

26.5.-16.6.

15.9.-29.9.

16.6.-7.7.

25.8.-15.9.

7.7.-25.8.

Хотел

BIOKOVKA 3*

2+1 бпм

ПП

34,00

39,00

48,00

61,00

71,00

2 +1 блк

ПП

32,00

37,00

45,00

57,00

65,00

  • Доплата за полнпансион

10,00

  • Попуст за возрасно лице  на трет кревет

20%

  • Прво дете до 7 год на дополнителен кревет(2+1)

Бесплатно

  • Второ дете до 7 год во основниот кревет

50%

  • Дете  до  7 год на основен кревет

30%

  • Дете од 7-14 год на дополнител кревет во 2+1

50%

  • Дете од 7-14 год во основниот кревет во 2+0 соба со еден возрасен

20%

  • Детско креветче на барање

Бесплатно

Бесплатно

7,00

7,00

7,00

  • Паркинг – бесплатно

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени