Хотел BERULIA 4* – Брела

Брела

Тип на соба или апартман

Цена по лице на ден во Евра

28.4-12.05

6.10-27.10

12.5.-26.5

29.9-6.10

26.5.-23.6

22.9.-29.9

23.6.-07.7.

08.9.-22.9.

07.7.-21.7

18.8.-08.9

21.7.-18.8.

Хотел 

BERULIA 4*

Реновиран 2017

2+0 стандард, бпп

HB

54,00

73,00

106,00

126,00

132,00

135,00

2+1 стандардКомфорт блк, мс, анекс

54,00

73,00

106,00

126,00

132,00

135,00

2+0 стандард , блк, мс

57,00

77,00

112,00

130,00

139,00

143,00

2+1 супериор, бпп

65,00

86,00

126,00

149,00

158,00

165,00

2+1 супериор, блк, мс

66,00

91,00

130,00

155,00

165,00

171,00

  • Детско креветче до 3 год

Бесплатно

10,00

10,00

10,00

10,00

  • Одбивање за дете до 13,99 год на дополнителен кревет во супериор соба

Бесплатно

  • Одбивање за дете 13,99 год на основниот кревет во стандард соба

20%

  • Одбивање за трето лице на дополнителен кревет во супериор соба

20%

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени