ХОТЕЛ “ASTERA ”**** БАНСКО 2017/2018

ХОТЕЛ “ASTERA ”**** БАНСКО             www.asterabansko.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

01.12-22.12

01.03-15.04

23.12-27.12

11.01-28.02

04.01-10.01

28.12-03.01

DBL STANDARD

1 adl

49

62

75

112

1 adl+1chd 3-12.99

56

70

77

121

1 adl+2chd 3-12.99

76

93

103

157

2 adl

75

92

102

156

2 adl+1chd 3-12.99

76

93

103

157

3 adl

101

125

138

210

ONE BEDROOM APARTMENT

1 adl

112

139

159

199

1 adl+1chd 3-12.99

113

140

160

200

1 adl+2chd 3-12.99

114

141

161

201

1 adl+3chd 3-12.99

143

177

202

252

2 adl

113

140

160

200

2 adl+1chd 3-12.99

114

141

161

201

2 adl+2chd 3-12.99

143

177

202

252

3 adl

153

189

216

270

TWO BEDROOMS APARTMENT

1 adl

268

321

365

441

1 adl+1chd 3-12.99

269

322

366

442

1 adl+2chd 3-12.99

270

323

367

443

1 adl+3chd 3-12.99

271

324

368

444

1 adl+4chd 3-12.99

272

325

369

445

1 adl+5chd 3-12.99

306

366

416

501

2 adl

269

322

366

442

2 adl+1chd 3-12.99

270

323

367

443

2 adl+2chd 3-12.99

271

324

368

444

2 adl+3chd 3-12.99

272

325

369

445

2 adl+4 chd 3-12.99

306

366

416

501

3 adl

270

323

367

443

3 adl+1 chd 3-12.99

271

324

368

444

3 adl+2 chd 3-12.99

272

325

369

445

3 adl+3 chd 3-12.99

306

366

416

501

4 adl

271

324

368

444

4 adl+1chd 3-12.99

272

325

369

445

4 adl+2chd 3-12.99

306

366

416

501

5 adl

319

381

433

522

APARTMENT PART

ONE BEDROOOM APARTMENT

1 adl

106

132

152

192

1 adl+1chd 3-12.99

107

133

153

193

1 adl+2chd 3-12.99

108

134

154

194

1 adl+3chd 3-12.99

135

168

193

243

2 adl

107

133

153

193

2 adl+1chd 3-12.99

108

134

154

194

2 adl+2chd 3-12.99

135

168

193

243

3 adl

144

180

207

261

TWO BEDROOM APARTMENT

1 adl

254

308

352

427

1 adl+1chd 3-12.99

255

309

353

428

1 adl+2chd 3-12.99

256

310

354

429

1 adl+3chd 3-12.99

257

311

355

430

1 adl+4chd 3-12.99

258

312

356

431

1 adl+5chd 3-12.99

291

351

401

486

2 adl

255

309

353

428

2 adl+1chd 3-12.99

256

310

354

429

2 adl+2chd 3-12.99

257

311

355

430

2 adl+3chd 3-12.99

258

312

356

431

2 adl+4 chd 3-12.99

291

351

401

486

3 adl

256

310

354

429

3 adl+1 chd 3-12.99

257

311

355

430

3 adl+2 chd 3-12.99

258

312

356

431

3 adl+3 chd 3-12.99

291

351

401

486

4 adl

257

311

355

430

4 adl+1chd 3-12.99

258

312

356

431

4 adl+2chd 3-12.99

291

351

401

486

5 adl

303

367

418

507

Доплата за ручек

9

9

9

9

Деца од 3-12.99 год.

4.5

4.5

4.5

4.6

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување резрвација

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 10 дена 1 ноќевање

Под 14 дена 1 ноќевање

Под 21 ден 100 %

No show

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

100%

Соби: мини бар,фен,ТВ,телефон
Опис: ресторан,бар, СПА центар, затворен базен,конференциска сала,детски клуб,бизнис центар,паркинг, ски гардероба,WI-FI , Aква релакс парк
Попусти и доплати: Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 еур за деца
Локација: 200 метри од Гондолата
Цената вклучува: користење на сите содржини на аква паркот како безени,сауни,џакузи,фитнес, паркинг и интернет

14=10, 7=5 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД 0Д 01.12 ДО 22.12.2017 И ОД 01.03 ДО 15.04.2018

14=12 и 7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 11.01 ДО 28.02.2018

15 % ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 27.12.2017 И ОД 11.01 ДО 15.04.2018

( ЗА ОД 2 ДО 6 НОЌЕВАЊА )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени