Хотел AFRODITA 4* – Тучепи

Тучепи

Тип на соба

Услуга

Цена по лице на ден во Евра

28.4-12.05

6.10-20.10

12.5.-26.5

29.9-6.10.

26.5.-23.6

22.9.-29.9

23.6.-07.7.

08.9.-22.9.

07.7.-21.7

18.8.-08.9

21.7.-18.8.

Хотел

AFRODITA4*

2+0 стандард блк

ПП

46,00

56,00

88,00

98,00

108,00

119,00

2+0 стандард бмс

ПП

47,00

60,00

95,00

104,00

117,00

127,00

2+1 супериор блк

ПП

49,00

63,00

96,00

107,00

120,00

131,00

2+1 супериор бмс

ПП

51,00

67,00

103,00

114,00

129,00

140,00

2+2+1 фамилијарна блк

ПП

54,00

70,00

117,00

148,00

169,00

179,00

  • Попуст за возрасно лице на 3., 4. и  5. Кревет во супериор или фамилијарна соба

20%

  • Дете до 12,99 год на 3., 4 и 5 кревет во супериор соба

Бесплатно

  • Попуст за дете до 12,99 год во основниот кревет во стандард соба со 1 возрасен

20%

  • Детско креветче

10,00 (26.05.-22.09. )

Друг термин – беспалтно

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени