Хотел ОЛИМПИА – Водице

Водице

 

Тип на услуга

Услуга

Цена по лице на ден во Евра

 

3.1.-5.5.

22.9.-27.12.

 

5.5.-9.6.

8.9.-22.9.

9.6.-7.7.

18.8.-8.9.

7.7.-18.8.

Хотел

OLYMPIA

****

2+1блк, пп

B&B

 

47,00

57,00

66,00

83,00

2+1 блк, мс

B&B

 

53,00

65,00

75,00

94,00

2+2 блк

B &B

Цена по апартман

210,00

250,00

277,00

313,00

Попуст за  трето лице на дополнителен кревет во2+1 соба

20 %

Деца до  5,99 год на дополнителен кревет во 2+1 соба со двајца возрасни

100%

Деца 6-12,99 год на дополнителен кревет во 2+1 соба со двајца возрасни

50%

50%

50%

50%

Дете  0-12,99 год на основно легло со еден возрасен

30%

Доплата за вечера

12,00

15,00

15,00

20,00

Минимум престој

2

2

3

3

Рана резервација10% попуст за сите резервации направени до 31.03.2018. и плаќање до 10.04.2018.
Специјална понуда:10% попуст за Велигден 26.03.-08.04.2018. за минимум престој 3 ноќи10% попуст за престој во период 23.04.-06.05.2018. за минимум престој 3 ноќи

10% попуст за возрасни лица + 60 години

Специјалните понуди и рана резервација неможат да бидат комбинирани

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени