ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ ТРОГИР

 

T Р О Г И Р

Објект

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс 1ЕУР = 62 денари

17.6.-01.7.

09.9.-23.9.

01.7.-15.7.

26.8.- 09.9.

15.7.-26.8.

Хотел Медена 3*

2+1 станд, бп

ПП

57

62

68

2+1 станд, бмс

ПП

60

65

70

2+1 суп,мс

ПП

64

72

77

2+1 суп,бмс

ПП

67

75

80

Попуст за дете до 3 год. во 2+0 соба (без кревет)

Бесплатно

Попуст за дете  до 6,99 год. во 2+1 соба (дополнителен кревет)

80%

Попуст за дете од 7 до 13,99 год. во 2+1 соба                           50%

ОБЈЕКТ

Тип на апартман

 

Услуга

Цени по апартман на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс 1ЕУР = 62 денари

17.6.-08.7.

26.8.- 02.9.

08.7.-15.7.

19.8.-26.8.

15.7.-19.8.

АПАРТМАНИ

МЕДЕНА

Стандард нереновирани

A/2+1  стандард

Наем

67

77

85

B/4+1  стандард

Наем

92

103

116

АПАРТМАНИ

МЕДЕНА

реновирани

 

A/2+1  реновиран

Наем

88

101

116

       B/4+1           реновирани Наем

118

133

149

Минимум престој 7 дена

 

 

ОБЈЕКТ

Тип на апартман

 

Услуга

Цени по апартман на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс 1ЕУР = 62 денари

21.5.-25.6.

10.9.-24.9.

25.6.-09.7.

27.8.-10.9.

09.7.-27.8.

АПАРТМАНИ

BELVEDERE

 

B/4+1+1

Наем

77

100

123

A/2+1+1

Наем

60

77

96

Минимум престој 7 дена
Цената вклучува: наем на апартманот, паркинг, клима, WiFi,користење на базен и финално чистење

 

 

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени