ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ ВО ПРИМОШТЕН

ПРИМОШТЕН

 

Објект

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс

1ЕУР = 62 денари

27.5.-10.6.

16.9.-30.09.

10.6.-01.7.

02.9.-16.9.

01.7.-02.9.

Хотел ЗОРА

2+1 COMFORT 3*

ПП

53

65

78

2+2 фам соба COMFORT 3*

ПП

71

86

103

2+1 PREM.CLUB 4*

ПП

62

78

95

2+2 фам соба

PREM.CLUB 4*

ПП

83

105

126

Попуст за дете до 6,99 год. на дополнителен кревет во 2+1 соба (2воз. + 1 дете)Во фамилијарна соба 2+2 на 3-ти или 4-ти кревет(2воз. + 1 дете  или + 2 деца)

Бесплатно

Дете од 7 до 11,99 год. на  дополнителен кревет во 2+1 соба (2возрасни+ 1 дете)- доплата за секое дете /денВо фамилијарна соба 2+2 (2воз. +1 дете  или + 2 деца) – доплата за секое дете /ден

10,00

10,00

10,00

Доплата за паркинг дневно

4,00

Соба PREMIER CLUB :  интернет, минибар и сеф во соба

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени