ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ ВОДИЦЕ

 

В О Д И Ц E 

Објект

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс

1ЕУР = 62 денари

26.5.-23.6.

09.9.-23.9

23.6.-07.7.

26.8.-09.9.

07.7.-26.8.

Хотел IMPERIAL

2+1 бмс суп

ПП

59

74

81

2+1 бп суп

ПП

52

68

76

2+1 бмс, станд

ПП

50

60

70

2+1 бп станд

ПП

45

55

63

Деп FLORA-MADERA

2+1 бмс

ПП

44

52

57

2+1 бп

ПП

      41

49

53

Попуст за прво дете до 11,99год. (2 воз + 1 дете)       Бесплатно
Попуст за второ дете од 7  до 11,99год. (без кревет)         50%
Во цената е вклучено:

Надворешен базен (15.06.-15.09.17), внатрешен базен со морска вода до 15.06. и од 15.09., надворешен базен со морска вода, детско игралиште

Услуга со доплата:

4 тениски игралишта , водени спортови, лежалки за на плажа, fitness,сауна, масажа, интернет caffe, паркинг

 

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени