ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ БРЕЛА

Б Р Е Л А

Објект

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс 1ЕУР = 62 денари

26.5.-30.6.

16.9.-23.9

30.6.-14.7.

02.9.-16.9.

14.7.-28.7.

19.8.-02.9.

28.7.-19.8.

Хотел

СОЛИНЕ 3*

2+0 ст, бп

ПП

85

101

107

118

2+0 ст, бмс

89

105

      112

122

2+1 суп, бп

103

122

      131

144

2+1 суп, бмс

107

127

      137

150

Дете од  3 до 11,99 со двајца возрасни во супериор 2+1 соба

Бесплатно

Попуст за второ дете во супериор соба 2+1

 30% (на барање)

 

 

 

Објект

 

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс 1ЕУР = 62 денари

01.6.-9.6.

16.9.-23.9

09.6.-30.6.

02.9.-16.9.

30.6.-14.7.

19.8.-02.9.

14.7.-19.8.

Хотел

BERULIA

& BERULIA BEACH 4*

  2+0 анекс

ПП

83

97

115

121

2+0станд,бмс

87

102

120

127

2+1 суп,бп

98

118

140

147

2+1 суп, бмс

104

123

146

154

  • Дете од 3- до 13,99 год. во 1/2+1 соба со два возрасни

Бесплатно

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Објект  Тип на соба Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс 1ЕУР = 62 денари

02.6.-30.6.

09.9.-23.9

30.6.-14.7.

26.8.-09.9.

14.7.-28.7.

12.8.-26.8.

28.7.-12.8.

Хотел

МАРИНА 3*

 

ПП

2+0 станд,бп

67

80

83

86

2+0 станд, бмс

71

85

89

92

2+1 суп, бп

79

95

100

103

2+1 суп, бмс

84

103

106

111

2+2 фам, бмс

117

142

149

154

  • Дете од 3 до 13,99 год .на дополнителен кревет во супериор соба

Бесплатно

  • Фамилијарна соба до 3 деца од 3-13.99

Бесплатно

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени