Т У Ч Е П И

                                               

ХотелАЛГА 4*

 

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУРУплата во денари по курс 1ЕУР = 62 денари

01.7.-15.7.

26.8.-09.9.

15.7.-29.7

12.8.-26.8

29.7.-12.8.

2+0 п еко

ПП

76

83

86

2+0 бп станд

ПП

82

90

94

2+0 бмс станд

ПП

87

94

100

2+1+1 бп суп

ПП

102

115

122

2+1+1 бмс суп

ПП

106

117

125

  • Деца до  13,99 г.  на  3-то и 4-то легло во супериор соба

Бесплатно

 

Тип на соба

Услуга

01.7.-15.7.

02.9.-16.9.

15.7.-29.7.

19.8.-02.9.

29.7.-19.8.

Tуристичка населба

AFRODITA 4*

2+0 бп

Стандард

ПП

90

97

100

2+0 бмс

Стандард

ПП

97

105

108

2+1 бп

Супериор

ПП

100

108

112

2+1 бмс

Супериор

ПП

106

115

119

2+2+1 бп

Фам. соба

ПП

140

153

158

  • Попуст за деца до 13.99 год на 3 и 4 кревет во супериор соба

Бесплатно

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Тип на соба Услуга

01.7.-15.7.

02.9.-16.9.

15.7.-29.7.

19.8.-02.9.

29.7.-19.8.

Хотел

НЕПТУН 3*

2+0 бп стандард

СВ

97

109

118

2+0 бмс стандард

СВ

103

116

126

2+1бмс Супериор

СВ

120

136

147

Депанданс

MAСЛИНИК 3*

2+0 бп   стандард

СВ

86

97

104

2+3 бп фам. соба

СВ

155

171

185

Попуст за деца до 13.99 год на 3 i 4 кревет (2+1 и 2+3 соби)

Бесплатно

 

 

 

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени