П О Д Г О Р А

 

Хотел ПОДГОРКA 2*

Тип на соба

 

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс

1ЕУР = 62 денари

03.06.-24.6.

09.09.-23.9.

24.6.-08.7.

26.8.-09.9.

8.7.-26.8.

2+1 п

ПП

41

46

51

2 +0 м

45

50

55

Popust za dete od  3- 11.99г.  na dodatno leglo vo soba 2+1

70%

50%

50%

 

Мунимум престој

7

7

7

 

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени