ХОТЕЛ “LION”**** БАНСКО 2017/2018

ХОТЕЛ “LION”**** БАНСКО 193 СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

29.12-02.01

03.01-10.01

16.12-28.12

27.01-16.02

01.12-15.12

11.01-26.01

17.02-31.03

DOUBLE STANDARD

1adl

135

74

58

53

1adl+1chd 4-111.99

119

84

68

65

1adl+2chd 4-11.99

142

102

84

78

2 adl

136

96

78

73

2 adl+1chd 4-11.99

159

113

93

87

3 adl

181

130

107

99

DOUBLE LOW COST

1adl+1chd 4-11.99

107

76

62

58

1adl+2chd 4-11.99

131

94

77

72

2 adl

122

86

70

66

2 adl+1chd 4-11.99

146

104

85

80

3 adl

168

121

99

92

FAMILY ROOM

1adl+1chd 4-11.99

140

119

86

74

1adl+2chd 4-11.99

164

137

101

88

1adl+3chd 4-11.99

186

154

116

101

2 adl

160

136

88

85

2 adl+1chd 4-11.99

183

153

113

98

2adl+2chd 4-11.99

207

171

128

111

3 adl

205

170

127

110

3 adl+1chd 4-11.99

229

188

142

123

4adl

251

205

156

136

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl+1chd 4-11.99

269

202

158

147

1adl+2chd 4-11.99

270

203

159

148

1adl+3chd 4-11.99

271

204

160

149

1 adl+4chd 4-11.99

272

205

161

150

2 adl

269

202

158

147

2 adl+1chd 4-11.99

270

203

159

148

2adl+2chd 4-11.99

271

204

160

149

2adl+3chd 4-11.99

272

205

161

150

3 adl

270

203

159

148

3 adl+1chd 4-11.99

271

204

160

149

3 adl+2chd 4-11.99

272

205

161

150

4 adl

271

204

160

149

4 adl+1chd 4-11.99

272

205

161

150

5 adl

272

205

161

150

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Минимум престој

5

5

5

5

Откажувањерезрвација

Под 14 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

No show

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: мини бар,телефон,САТ ТВ,радио,тоалет
Опис: конференциска сала, затворен базен ,лоби бар, ресторан, меана, менувачница, интернет, фитнес сала,сауна,масажа,солариум,џакузи,билијард,сеф,паркинг
Попусти и доплати: Новогодишна вечера 75 ЕУР , деца од 4-11.99 год. 40 ЕУР
Локација: во непосредна близинна на гондолата
Цената вклучува :користење на затворен базен,сауна,фитнес и трансфер до гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

14=12,10=9,7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА НА 13.01.2018 И ПОСЛЕ 03.03.2018

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени