ОСТРОВ ХВАР

СТАРИ ГРАД

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс 1ЕУР = 62 ден

27.5.-10.6.

02.9.-16.9.

10.6.-08.7.

19.8.-02.9.

08.7.-19.8

Хотел

ЛАВАНДА 3*

2+1 бмс

CB (light)

45

56

67

2+2 Фамилијарна соба

62

76

91

 
2+1 бмс, депанданс

41

52

61

2+2  Фамилијарна соба во депанданс

58

72

86

Попуст за дете од 2 до 11.99 год. на помошно легло во 1/2+1

50%

50%

50%

Попуст за дете од 2 до 13.99 год. на помошно легло во фамилијарна соба Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

 

 

ЈЕЛСА / ХВАР

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс 1ЕУР = 62 ден

27.5. – 24.6.

09.09.- 23.9.

24.6. – 08.7. 19.8.-09.9.

08.7.-19.8.

Хотел ХВАР 3*

2+1  бмс

СВ

53

65

77

2+1  бпс

51

63

75

Попуст за дете од 2 до 11.99 год. на помошно легло

Бесплатно

Попуст за второ дете од 2 до 5.99 год. (без легло)

50%

 

 

 

 

 

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени