ОСТРОВ КОРЧУЛА

 

ХОТЕЛ

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс 1ЕУР = 62 денари

10.06.-24.06.

09.09.-16.09.

24.06.-08.07.

26.08.-09.09.

08.07.-26.08.

 PARK***

2+1 бмс

ПП

45

49

51

 PARK**

2+0 п

38

44

47

 Port 9 Island Family resort 4*

2+1  б

ПП

60

70

74

Port 9 Island Family resort 4*

2+1 суп б

ПП

64

75

79

     2+1        суп лукс б

ПП

75

87

92

Минимум престој

5

5

5

Попуст за деца:
Попуст за 3 -то возрасно лице во 2+1 соба

30%

Попуст за едно дете до 6,99 год. во 2+1 соба со две возрасни лица

Бесплатно

Попуст за едно  дете од 7 дo 13,99 god. вo 2+1 соба со две возрасни лица

50%

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени