М А К А Р С К А – хотелско сместување

                                                  

Хотел

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс

1ЕУР = 62 денари

27.5.-17.6.

16.9.-30.9

17.6.-08.7.

19.8.-16.9.

08.7.-19.8.

Hotel  BIOKOVKA 3*

2+1 бмс, кл

ПП

46

58

68

2+0 бп, кл

ПП

43

54

62

2+1бмс, стар del

ПП

43

53

61

2+0 бп,стар del

ПП

40

49

56

Дете до  7 год.во 2+1 соба со 2 возрасни лица

Бесплатно

Второ дете до  7 год.во 2+1 соба со 2 возрасни лица (без кревет)

50%

Дете од  7 до 14 год.во 2+1 соба со 2 возрасни лица

50%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хотел

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс

 1ЕУР = 62 денари

17.6.-08.7.

19.8.-16.9.

08.7.-29.7.

12.8.-19.8.

29.7.-12.8.

METEOР 4*

2+1 бмс

НП

73

82

85

 

2+1 бp

НП

70

79

82

ДАЛМАЦИЈА 3*

2+0 бмс

НП

60

72

75

2+1 бмс

НП

65

        79

83

Доплата за полупансион po lice od den

5,00

Дете од 3-7,99 г. на дополнителен кревет

Бесплатно

Дете од 8 до 11,99г. на дополнителен кревет

Бесплатно

50%

50%

  • Mинимум престој

7 дена

 

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени