МЛИНИ

 

ОБЈЕКТ

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс 1ЕУР = 62 денари

27.5. -17.6.

16.9.-30.9.

17.6.-08.7.

26.8.-16.9.

08.7.-26.8.

Хотел АСТАРЕА 1*

2+0 бмс

ПП

64

70

81

2+1 бмс супериор

ПП

68

74

85

Хотел АСТАРЕА 2*

2+0 б

ПП

59

66

77

2+1 бмс, супериор

ПП

65

70

81

Дете до 6 год. на дополнителен кревет

Бесплатно

Дете од 6 до 12 год. на дополнителен кревет

50 %

Минимум престој

7 дена

 

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени