КОМПЛЕКС СОЛАРИС – ШИБЕНИК

 

Објект

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс 1ЕУР = 62 ден

DO 08.05.

OD 23.09.

08.5.-10.6.

9.9.-23.9.

10.6.-1.7.

26.8.-9.9.

1.7.-26.8.

BEACH HOTEL NIKO 

1/2  п

ПП

47

52

57

72

1/2 +1 п

52

57

70

82

1/2+2

 Споени соби

72

82

90

     116
Дете до 12 год. на помошен кревет во 1/2+1 соба – Гратис
Деца  до  12 години во споени соби со двајца возрасни – Гратис
Паркинг: 7 ЕУР на ден

KIDS HOTEL ANDRIJA

1/2  +1 п

ПП

55

62

75

89

1/2 +2 бп

68

77

94

111

1/2 +2 бп

114

129

159

     190
Дете до 12 год. на помошен кревет – Гратис
Паркинг: 7 ЕУР на ден

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени