ДУБРОВНИК

 

Хотел

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс 1ЕУР = 62 денари

14.5.-17.6.

10.9.-30.09.

18.6.-08.7.

20.8.-09.9.

09.7.-19.8.

Adriatic 2* 1/2 п

ПП

38

46

52

1/2 бм

ПП

42

            50

58

СПЛЕНДИД 3* 1/2 бм

ПП

60

76

86

Vis 3* 2+1 бп

ПП

48

66

70

2+1 бм

ПП

54

72

76

2+1 суп.,бм

ПП

58

74

84

Попуст за деца од 2 до 12 год. во соба со двајца возрасни

50%

Минимум престој

3

3

3

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени