Б О Л / Остров Б Р А Ч

 

ОБЈЕКТ

Тип на соба

 Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс 1ЕУР = 62 денари

03.6.-01.7

16.9.-23.9

01.7.-15.7.

02.9.-16.9.

15.7.-29.7

19.8.-02.9

29.7.-19.8.

Хотел ELAPHUSA 4*

2+0 стандард

ПП

86

94

100

107

2+1 супериор, п

ПП

98

107

114

122

2+0 стандард, бмс

ПП

97

100

105

113

2+1 супериор, бмс

ПП

107

118

125

135

  • Попуст за дете до 11,99г. на дополнително легло само во супериор соба

Бесплатно

 

ОБЈЕКТ

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс 1ЕУР = 62 денари

03.6.-01.7

16.9.-23.9

01.7.-15.7.

02.9.-16.9.

15.7.-29.7

19.8.-02.9

29.7.-19.8.

Хотел

БОНАЦА 3*

2+1 бмс

СВ

84

93

101

107

2+2  фамб

СВ

109

139

144

151

Попуст за дете до 13,99 год на дополнително легло во 2+1 соба (со две возрасни лица)

Бесплатно

Попуст за деца до 13,99 год во фамилијарна соба (со две возрасни лица)

Бесплатно

ОБЈЕКТ

Тип на соба

Услуга

Цени по лице на ден во ЕУР

Уплата во денари по курс 1ЕУР = 62 денари

03.6.-01.7

02.9.-16.9

01.7.-15.7.

19.8.-02.9.

15.7.-29.7

12.8.-19.8

29.7.-12.8.

Хотел

БОРАК 3*

2+0

 

ПП

69

75

79

83

2+0 бмс

 

ПП

76

83

86

90

2+2 фам б

 

ПП

90

111

115

122

Попуст за деца до 13,99 год во фамилијарна соба (со две возрасни лица)

Бесплатно

Минимум престој

3 ноќи

 

 

 

 

 

 

 

 

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени