Апартмани MEDENA – Трогир

Трогир

Тип на апатман

Услуга

Цена за апартман на ден во Евра

12.5.-26.5.

15.9.- 29.9.

26.5.-16.6.08.9.-15.9.

16.6.-07.7.

25.8.- 08.9.

07.7.-14.7.

18.8.-25.8.

14.7.-18.8.

Апартмани

MEDENA 3*

Стандард, не реновирани

A/2+1  стандард

Наем

52,00

60,00

74,00

85,00

95,00

B/4+1  стандард

Наем

66,00

82,00

98,00

110,00

123,00

Апартмани MEDENA

Стандард реноновирани

A/2+1  реновирани

Наем

67,00

77,00

96,00

110,00

125,00

B/4+1  реновирани

Наем

82,00

101,00

125,00

141,00

156,00

  • Детско креветче

Бесплатно

6,00

6,00

6,00

6,00

  • Доплата за полупансион (Доручек -шведска маса/Вечера – избор од 3 мениа)

Возрасен 20,00

Дете до 3 год – Бесплатно

Дете од 3 до 9,99 годпопуст 50 %

Дете од 10 до 11,99 год попуст 30%

Останати понуди


×

Коментарите са исклучени